Beste zwemmers,


Vanmorgen hebben we de laatste ochtendtraining van dit jaar gehouden. Bedankt voor jullie vrolijkheid, enthousiasme en inzet het afgelopen jaar.


Afgelopen donderdag heb ik de ranglijst bekend gemaakt van de zwemmers die het vaakst zijn komen zwemmen. Naast de eeuwige roem ontvingen de eerste 3 o.a. een cadeaubon van Snellerzwemmen en een gouden badmuts (als ze die nog niet eerder gewonnen hadden). De uitslag van 2023 is:

Nikkie 130 (voor de 5x op rij nr 1)

Marcell 111 (vorig jaar ook 2)

Martijn 92 (voor het eerst in de top 3)

Sandra 89

Jurgen 89 

Simone 82

Marlies 81

Erik 80

Ronald 77

Frouke 71


In 2024 stijgt de prijs van de huur van het zwembad weer flink. Ik zal daarom vanaf 1 januari ook de tarieven van Snellerzwemmen moeten verhogen. Je kan tot en met 31 december nog wel strippenkaarten kopen voor het oude 2023 tarief. De kaarten zijn een heel jaar geldig. Als het enigszins kan graag met Ideal betalen ipv Paypal of Creditcard. Dat scheelt een meer dan een factor 10 aan betaalkosten. 


Op 26 mei 2024 gaan we met een aantal atleten van Snellerzwemmen meedoen aan de Halve Triathlon van St. Polten in Oostenrijk. Heb je ook interesse om mee te doen? Laat me het weten dan maak ik een WhatsApp groep aan waarin we afspraken kunnen maken over samen reizen/ overnachten etc. Meer informatie over deze mooie wedstrijd https://challenge-stpoelten.com


Een fijne jaarwisseling toegewenst. Laten we er een heel mooi 2024 van maken!


Rob