In 12 lessen borstcrawl leren zwemmen

Wilt u graag borstcrawl leren zwemmen met een kleine groep andere zwemmers? Dan is de Snellerzwemmen.nl borstcrawl cursus echt iets voor u!  

NIEUW: Prive flitscursus (5 lessen)

Wilt u graag in een korte tijd de beginselen van de borstcrawl leren? Kies dan voor de Prive flitscursus Borstcrawlzwemmen van Snellerzwemmen.nl!  

Over de borstcrawl cursus

Tijdens de borstcrawl cursus wordt er in 12 lessen op een gestructureerde wijze gewerkt aan het onder de knie krijgen van de borstcrawl. Dit doen we op basis van de Swim Smooth filosofie. De kosten bedragen 135 euro per cursus (september cursus), 145 euro (december cursus) en 145 euro (maart cursus). Dit ivm een grote stijging van de zwembadhuur per 1 januari.
Cursusprijs is inclusief de entree tot het zwembad.
Daarnaast kan je tijdens de cursus gratis gebruik maken van de Swim Smooth Guru App. Hierin staan o.a. alle oefeningen die we doen door middel van video’s uitgelegd.

Aanvangsniveau:

Beginners: Om mee te kunnen doen aan de borstcrawl cursus dient u minimaal in het bezit te zijn van Zwemdiploma A (eenvoudige schoolslag / kunnen drijven).
(Semi) gevorderden: Om mee te kunnen doen aan de Borstcrawl Cursus Gevorderden dient u minimaal 100m (zonder te stoppen) kunnen borstcrawlen.

Inschrijven:
Voor deze trainingen dient u zich vooraf in te schrijven. Klik op de knop om naar de inschrijfmodule te gaan. U schrijft zich in voor een cursus van 12 lessen. De datum in de inschrijfmodule is de eerste les. De lessen daarna volgen elke maandag. Elke twaalf weken starten er twee nieuwe cursussen van maximaal 12 zwemmers.

Trainingstijden

De borstcrawlcursus wordt gehouden op:

Maandagavond 21.00 – 22.00 uur
Locatie: Erica Terpstra Sportfondsenbad Nijmegen (Kwakkenbergweg 25).
Maximaal aantal zwemmers: 12 per trainer.
In 12 lessen (beter) borstcrawl leren.

Cursus 1 Beginners (VOL): 2 september t/m 25 november 2019 (geen cursus op 14 oktober). Trainer Sylvia van Breda

Cursus 2 Gevorderd (VOL): 2 september t/m 25 november 2019 (geen cursus op 14 oktober). Trainer Rob Kwaaitaal

Cursus 3 Beginners (VOL): 2 december 2019 t/m 9 maart 2020 (geen cursus in Kerst- en Carnavalsvakantie). Trainer Sylvia van Breda

Cursus 4 Gevorderd (VOL): 2 december 2019 t/m 9 maart 2020 (geen cursus in Kerst- en Carnavalsvakantie). Trainer Rob Kwaaitaal

Cursus 5 Beginners (VOL, stuur een email voor een plek op de wachtlijst): 16 maart t/m 29 juni 2020 (geen cursus op 13 en 27 april, 4 mei en 1 juni). Trainer Rob Kwaaitaal

Cursus 6 Gevorderd (VOL, stuur een email voor een plek op de wachtlijst): 16 maart t/m 29 juni 2020 (geen cursus op 13 en 27 april, 4 mei en 1 juni). Trainer Frank Heestermans

Prive flitscursus (5 lessen)
Locatie: Sportfondsenbad Nijmegen West
Data en tijden in overleg
Trainer Rob Kwaaitaal
€ 325 euro excl toegang zwembad
Inclusief toegang tot de Swim Smooth Guru App.
Neem voor meer informatie en/of inplannen contact met ons op:

Borstcrawl leren met een leuke groep andere zwemmers?

Kom naar de borstcrawl cursus! Gezellig en motiverend!

Meld je aan via de onderstaande knop!